Expres

Microbuz școlar nou pentru elevii din Sânpetru / RATBv ar putea extinde linia de transport elevi

Microbuz școlar nou pentru elevii din Sânpetru / RATBv ar putea extinde linia de transport elevi

Primarul comunei Sânpetru, Marian Arhire, a anunţat că elevii din localitate vor beneficia un microbuz școlar nou. Autovehiculul a ajuns la Sânpetru și va fi donat şcolii gimnaziale din localitate.

Este vorba despre un microbuz de 27+1+1 locuri, achiziționat de Primăria Sânpetru pentru transportul elevilor care învață la școala din comuna noastră. Microbuzul urmează a fi donat Şcolii Gimnaziale Sânpetru în ședința de Consiliu Local de săptămâna viitoare, iar apoi înmatriculat. Estimez că toate aceste demersuri vor fi gata în prima parte a lunii octombrie.

Traseul și orarul microbuzului școlar vor fi stabilite de către conducerea şcolii împreună cu reprezentanții părinților.

În privința vechiului microbuz cu capacitatea de 16+1 intenția noastră este să îl folosim în continuare pentru elevi, însă Inspectoratul Școlar nu ne asigură angajarea încă a unui șofer, așa că va trebui să găsim o soluție”, a precizat Arhire.

De asemenea, primarul spune că există discuţii cu RATBv pentru a extinde linia specială din Rulmentul, practic, aceasta să plece din Sânpetru, pentru a facilita transportul elevilor care învaţă în Braşov.

Am citit comentarii ale părinților care cer dimineața o cursă școlară RAT care să ia copiii din Sânpetru pentru a-i duce la școlile din Brașov și suntem în discuții cu RAT pentru a vedea dacă cursa care pleacă dimineața din Rulmentul s-ar incadra în timp astfel încât să fie prelungită și să plece din Sânpetru”, a explicat primarul comunei Sânpetru.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button