Delicte

Bătrân jefuit de 14.000 de euro / Trei femei reținute

Bătrân jefuit de 14.000 de euro / Trei femei reținute

Trei femei din judeţul Galaţi au fost reţinute de poliţişti după ce i-ar fi furat 73.000 de lei (echivalentul a 14.000 de euro) unui bătrân în vârstă de 91 de ani, din municipiul Oneşti, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău.

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţişti şi cu sprijinul de specialitate al Serviciului Criminalistic Bacău a rezultat că trei femei de 26, 34, respectiv 48 de ani, din judeţul Galaţi, la data de 7 septembrie, s-ar fi prezentat la domiciliul unui bărbat de 91 de ani, din municipiul Oneşti, solicitându-i acestuia permisiunea de a intra în locuinţă sub pretextul că îi vor oferi un cadou din partea unei societăţi comerciale. În timp ce se aflau în interiorul locuinţei, profitând de neatenţia bărbatului, cele în cauză ar fi sustras suma de 73.000 lei“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, agentul şef adjunct Gabriel Dumitrache.

În urma percheziţiei domiciliare, poliţiştii au descoperit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe mijloace materiale de probă, 33.000 lei şi 1.500 euro.

Poliţiştii le-au reţinut pe cele trei femei pentru 24 ore şi continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button