Expres

Lidia Buble este în doliu

Lidia Buble este în doliu, după ce a pierdut una dintre cele mai dragi ființe. Artista a anunțat pe rețelele de socializare că bunicul ei s-a stins din viață. Cântăreața a împărtășit vestea tristă cu fanii ei și și-a exprimat suferința pe care o simte.
De asemenea, Lidia Buble a postat câteva imagini cu ea și bunicul ei.


Lidia Buble a avut o relație apropiată cu bunicul ei și a mai postat fotografii cu el de-a lungul timpului. Se afișa foarte des alături de el și vorbea cu emoție despre cât de special este pentru ea.
„Bunicuțul meu de poveste”, a scris Lidia Buble la o fotografie în care apare cu acesta, pe Instastory. 


Și Lorena, una din surorile Lidiei, a scris un mesaj în memoria omului care s-a dus în altă lume „Iubitul meu Bunu… când ți-am cântat ultima dată cu surorile mele, ai spus că așa crezi că se va auzi în cer. Acum auzi cu adevărat voci de îngeri și sper că zâmbești mai larg ca niciodată!


Și dacă când eram micuță mă străduiam să îți păstrez un loc la masă lângă mine… acum stai la masă cu cel mai scump și mai prețuit de noi toți, Domnul Isus!”, a scris Lorena.
„Domnul să vă binecuvântea. Să vă deie tot ce vă dorea inima. Să vă împlinească toate dorințele voastre. Să vă ajute întotdeauna, să fiți cap, nu coadă! Să vă dea să aveți din belșug de toate, să dați cu împrumut, dar voi să nu luați cu împrumut. 
Colț de Rai să fie în casa voastră cât veți trăi pe Pământ. Iar dincolo, o veșnicie întreagă să fiți tot cu domnul Iisus. Domnul să vă audă”, le spunea deseori bunicul Lidiei Buble nepoților și copiilor, atunci când toată familia se reunea în jurul său.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button