Sport

Dana Haralambie – iarăși onorabil la Grand Prix-ul de la Râșnov / Update. Niciun român în manșa secundă

Dana Haralambie – iarăși onorabil la Grand Prix-ul de la Râșnov.

Sportiva legitimată la CS Dinamo Brașov s-a clasat în etapa de astăzi pe locul 17 în cadrul Grand Prix-ului feminin la sărituri cu schiurile de pe Valea Cărbunării. Dana Haralambie a avut sărituri de 85 și 87,5 metri, acumulând 190,9 puncte.

Ca și ieri (Detalii, AICI), victoria i-a revenit italiencei Lara Malsiner, care a realizat sărituri de 90,5 și 94 de metri, obținând 227,4 puncte. Nozomi Maruyama din Japonia a fost a doua, cu 225,7 puncte, iar italianca Annika Sieff (217,3 p) s-a situat pe a 3-a poziție.

Clasamentul complet – AICI.

Update. A luat sfârșit și concursul masculin de astăzi din etapa de Grand Prix la sărituri cu schiurile de la Râșnov. Ca și în ziua precedentă, s-a impus polonezul Pawel Wasek (254,2 p). Podiumul a fost completat cu japonezul Ren Nikaido (253,1 p) și italianul Alex Insam (251,8 p). De această dată, România n-a reușit să aibă vreun performer în top 30.

Articole asemănătoare

Ierarhia întrecerii – AICI.

Foto: Facebook FRSB podiumul întrecerii feminine


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button