Expres

Hotel închis temporar și amendat de ANPC cu 50.000 de lei

Hotel amendat de ANPC cu 50.000 de lei…

Un hotel din Otopeni a fost închis temporar și amendat cu 50.000 de lei de Protecția Consumatorilor, în urma unui control efectuat ieri.
Inspectorii au constatat lipsa autorizațiilor și avizelor necesare emise de Ministerul Turismului, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA), Direcția de Sănătate Publică (DSP), Primăria orașului Otopeni și Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) și lipsa igienei în camere.

Potrivit inspectorilor, saltelele erau pătate și deteriorate și fără protecții. De asemenea, produsele cosmetice disponibile în băi nu aveau traducerea în limba română, așa că s-a dispus retragerea acestora din toate camerele.
Inspectorii susțin că: nu se întocmeau fișe de cazare pentru turiști, iar informațiile referitoare la tarifele practicate pentru fiecare tip de cameră lipseau.

„În hotel erau cazate persoane străine fără formalități de cazare întocmite. Reprezentantul societății a comunicat echipei de control că nu există persoane cazate, contrar celor constatate”, se arată într-un comunicat al ANPC preluat de stiripesurse.ro.
ANPC a dispus oprirea temporară a activității pentru o perioadă de 5 luni și a aplicat o amendă de 50.000 lei, conform sursei citate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button