Delicte

Urmărit național, depistat de polițiști de la Transporturi Brașov

Un bărbat urmărit național a fost depistat de polițiști de la Transporturi Brașov.

Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov l-au depistat pe bărbatul pe numele căruia autoritățile emiseseră un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

„La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 17:30, în timp ce efectuau activități în scopul asigurării ordinii și siguranței publice, în zona stației CF Brașov Călători, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov au oprit pentru control un bărbat ale cărui semnalmente corespundeau cu cele ale unei persoane căutate. Astfel, după ce a fost identificat bărbatul, de 35 de ani, polițiștii au constatat că acesta era urmărit național, pe numele său fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, de un an și șase luni, pentru săvârșirea infracțiunii de «conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe»”, a informat IPJ Brașov.

Bărbatul a fost introdus în cadrul Penitenciarului Codlea, unde urmează să execute pedeapsa la care a fost condamnat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
gelu
58 minute în urmă

pentru asemenea reusita trebuie promovati imediat la gradul urmator ! ce sa mai, au o mare reusita, este incununarea activitatii lor profesionale !!!!

Back to top button