Sport

Ce urmează pentru Corona Braşov în Liga Campionilor. Laurenţiu Lică, mesaj pentru fanii braşoveni

Ce urmează pentru Corona Braşov în Liga Campionilor. Corona Braşov a câştigat fără probleme, 3-0, în deplasare, manşa tur a confruntării cu Ok Radnik Bieljina, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor la volei masculin şi este cu un pas în runda următoare a competiţiei.

Ce urmează pentru Corona Braşov în Liga Campionilor | MyTex.ro
FOTO: Facebook Corona Brasov

Ce urmează pentru Corona Braşov în Liga Campionilor. La finalul partidei care a avut loc la Gradiska, antrenorul Laurenţiu Lică a declarat pentru Facebook Corona Braşov: „A fost o încărcătură specială pentru că vorbim despre preliminariile Champions League. Orice echipă poate face o surpriză. Şi băieţii au fost foarte motivaţi şi chiar dacă în unele momente nu am păstrat acelaşi nivel, am reuşit să controlăm meciul şi echipă adversă şi nu cred că se punea în discuţie câştigătoarea. În returu o vom lua de la capăt cu aceeaşi seriozitate şi vom încerca să câştigăm şi la Braşov. Îi aşteptăm pe braşoveni în număr cât mai mare la sală. Am reuşit să punem numele Braşov pe lista celor mai importante echipe din Europa la nivel de cluburi şi asta este ceva fantastic. Cred că trebuie să profităm cu toţii. Noi ne bucurăm în teren de această experienţă a participării în Champions League, iar pe fani îi aşteptăm să ne încurajeze şi să fie alături de noi”.

Ce urmează pentru Corona Braşov în Liga Campionilor

În condiţiile în care nu are cum să se împiedice de campioana Bosniei, Corona se poate concentra deja pe faza următoare.

În turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, formaţia braşoveană se va duela, cel mai probabil, cu Volley Schönewerd, campioana Elveţiei. În prima manşă a confruntării din primul tur preliminar, elveţienii au trecut în deplasare, scor 3-1, de SK Jekabpils Lusi, campioana Letoniei.

FOTO: Facebook Corona Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button