Expres

AJOFM Brașov. Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

AJOFM Brașov.. Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov anunță organizarea Bursei Locurilor de Muncă pentru Absolvenți, vineri, 11 octombrie 2024, un eveniment important dedicat tinerilor absolvenți care își doresc să își înceapă cariera profesională și să își găsească locul pe piața muncii, si nu numai.
Evenimentul se va desfășura la sediul institutiei din Brasov, Str. Lungă, Nr.1A., între orele 09:00 – 14:00 și va reuni angajatori din diverse domenii de activitate, oferind absolvenților șansa de a interacționa direct cu reprezentanții companiilor și de a explora oportunitățile de angajare disponibile.
Obiectivul principal al Bursei Locurilor de Muncă îl reprezinta facilitarea accesului tinerilor la un loc de muncă potrivit pregătirii lor și sprijinirea companiilor locale în procesul de recrutare.
La eveniment vor participa angajatori care pun la dispoziție o gamă variată de locuri de muncă, atât pentru absolvenții de studii superioare, cât și pentru cei care au finalizat liceul sau cursuri de calificare profesională.
Reprezentanții AJOFM Brașov vor fi, de asemenea, prezenți la eveniment pentru a oferi informații referitoare la facilităţiile oferite de Legea nr.76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă despre măsurile active, stimulente, prime oferite angajatorilor și persoanelor înregistrate în baza de date a ANOFM, dar și despre cursurile de formare profesională organizate în regim propriu sau prin furnizorii de servicii specializate, acreditaţi.
Invităm toți absolvenții interesați și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă să participe la această oportunitate de a intra în contact cu potențiali angajatori și de a-și începe cariera în județul Brașov.
Informații suplimentare despre acest eveniment se pot obține la tel.0268/416.879, int.105 iar formularul privind situația locurilor de muncă vacante, completat, se poate transmite la numărul de fax: 0268/412.552 sau pe adresa de e-mail: ajofm.bv@anofm.gov.ro, adriana.anghel.bv@anofm.gov. ro cu mențiunea „bursa locurilor de muncă pentru absolventi”.
Data limită pentru depunerea ofertelor de locuri de muncă vacante este 09.10.2024 ora 16:00.

Foto arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button