Expres

Literele de pe Tâmpa, în verde

Literele de pe Tâmpa, în verde

În perioada 16-22 septembrie se desfășoară Săptămâna Mondială de Conștientizare a Bolilor Mitocondriale (Mitochondrial Disease Awareness Week).
Săptămâna se incheie cu campania Light Up For Mito, România alăturându-se acestei campanii.
Cu ocazia campaniei Light Up For Mito, monumentele și locurile de interes din întreaga lume sunt iluminate în verde, culoarea simbolică a bolilor mitocondriale, pentru a atrage atenția asupra acestor patologii.
Clădiri de referință din România se alătură campaniei internaționale „Light up for mito”. Acestea vor fi iluminate în verde sămbătă, 21 Septembrie 2024, pentru conștientizarea afecțiunilor mitocondriale.

Campaniile de conștientizare în bolile mitocondriale au rol de informare asupra acestor boli, ajută la recunoasterea simptomelor, ceea ce poate duce la diagnosticare timpurie, accesul pacienților la tratamente, creșterea speranței de viață și nu în ultimul rând, o calitate mai bună a vieții.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button