Turism

Revelion 2025. De la 1.800 de euro în Poiana Brașov, la… / Variantele cele mai ieftine din străinătate

Revelion 2025 este la ordinea zilei pentru cei ce lucrează în turism, apărând pe piață ofertele early-booking. La capitolul prețuri mari, numărul 1 în top a ajuns Poiana Brașov, unde pentru un sejur de câteva zile, la un hotel de 4-5 stele, plătești mai mult decât în destinații exotice exclusiviste – Detalii, AICI.

Revelion 2025

„Față de anul trecut, pentru noaptea de Revelion 2024-2025, în Poiana Brașov, tarifele au crescut cu 200- 300 de euro. Spre exemplu, un hotel din Poiana Brașov, de patru stele, are ca pachet de Revelion 1.800 de euro de persoană. Sunt patru nopți, cu două mese pe zi. Pentru Turcia, spre exemplu, o destinație foarte căutată (s-a vândut și anul trecut foarte bine), sunt pachete de cinci nopți de cazare și are diferențe de 300 de euro la preț. Însă, sunt mult mai ieftine decât în țară. Un hotel, tot de patru stele, 1.500 de euro pentru două persoane, cinci nopți de cazare, cu all-inclusive, cum spuneam”, a declarat Larisa Chirilă, agent de turism, pentru bzi.

Revelion 2025

Dacă vrei să-ți faci Revelionul în țară și să beneficiezi de servicii bune la un preț (mult) mai mic decât în Poiana Brașov, poți alege Băile Felix.

„Destinația care se integrează pentru low-budget este la băi, Băile Felix. Și anume, pentru două nopți de cazare, 1.700 de lei pentru o singură persoană. Se includ și două mese pe zi. În afară, cea mai ieftină locație este Bulgaria, cu sejururi de 720 de euro pentru două persoane, patru nopți de cazare. Se include și micul dejun, și cina de Revelion”, a adăugat Larisa Chirilă, potrivit sursei citate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
7 ore în urmă

[…] 06) [Link] Au iesit preturile pentru revelion in Poiana Brasov! […]

Back to top button