Expres

Uluitor! Ce salarii au șefii de la Apele Române

Uluitor! La Apele Române, instituția care este direct responsabilă de dezastrul puhoaielor care au luat 7 vieți în județul Galați, este trai de lux pe bani publici. 3,3 miliarde de lei sunt cheltuielile prevăzute pentru anul în curs, din care 944 de milioane doar pentru salariile angajaților, potrivit Realitatea. Și evident că grosul este pentru șefime…

Uluitor!

Într-o țară în care mulți dintre angajați au salariul minim pe economie, directorul general de la Apele Române câștigă 17.000 de lei pe lună, plus un spor de 50% pentru absorția fondurilor europene, conform sursei citate.

Directorii adjuncți au un salariu de 10.000 de lei pe lună, la care se adaugă același spor, în timp ce specialiștii în relații publice primesc 7.255 de lei/lună. Cu sporul aferent!

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Tot eu
12 ore în urmă

Total gresit!! Direct responsabili sunt absolut toti presedintii tarii de la cucuvea incoace.Strategia de tara se face cu toti ministrii sub conducerea prim- ministrului,care mereu a fost omul presului.La aceste sedinte se planifica dezvoltarea-sa nu darami indiguiri pentru un nou… Citeşte mai mult »

Back to top button