Sport

Braşovul în Liga Campionilor. Corona Braşov începe aventura în cea mai tare competiţie intercluburi. Meciul de mâine se vede la TV

Braşovul în Liga Campionilor. Voleibaliştii de la Corona Braşov îşi încep mâine seară aventura în cea mai importantă competiţie intercluburi, Liga Campionilor.

Braşovul în Liga Campionilor. În primul tur preliminar, formaţia antrenată de Laurenţiu Lică se va duela cu OK Radnik Bijeljina (Bosnia și Herțegovina). Prima manşă se va juca în Bosnia, mâine de la ora 19.00, meciul urmând să fie transmis în direct de TVR Sport.

După ce ieri s-au antrenat la Lgoj, braşovenii au plecat în acestă dimineaţă spre Bosnia.

Braşovul în Liga Campionilor. „Laurenţiu Lică: „Vom lua totul pas cu pas”

Braşovul în Liga Campionilor. „Suntem nerăbdători. E primul meci oficial din acest sezon şi îl jucăm într-o competiţie atât de importantă. Suntem bine, ne-am antrenat la Lugoj. Sunt mici probleme de sănătate, pe care sperăm să le rezolvăm până la ora meciului. Nu a fost uşor, dar am reuşit să intrăm în posesia meciurilor amicale pe care Radnik Bijeljina le-a jucat în această perioadă. Este o echipă care are în componenţă jucători care pot să facă diferenţa. E o echipă bună. Cred că în Romnia ar fi în primele 4. Nu va fi un duel uşor, mai ales în deplasare. Cred că şansele de calificare sunt egale. Va trebui însă să fim 100%, să jucăm cel mai bun volei al nostru. Va fi o dublă interesantă. Primul pas este să câştigăm acolo, apoi ne vom gândi la retur. Noi vrem să mergem cât mai departe. Sunt trei tururi preliminare. Dacă vom trece de campioana Bosniei, urmează o confruntare cu învingătoarea duelului dintre Volley Schönewerd (Elveţia) şi SK Jekabpils Lusi (Letonia). Mai apoi, pentru turul 3 preliminar ar fi echipe tari pe partea noastră de tablou, cum ar fi Olympiacos sau Las Palmas. Noi vom lua totul pas cu pas. Ne dorim să stăm cât mai mult în Europa, dacă vom reuşi să facem asta în Liga Campionilor ar fi fenomenal”, a declarat antrenorul Laurenţiu Lică pentru MyTEX.

FOTO: Facebook Corona Braşov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button