Expres

Alți 52 de pompieri din Brașov au ajuns la Galați / „Peste tot este prăpăd și dezastru”

Alți 52 de pompieri din Brașov au ajuns la Galați.

Pe lângă efectivele de pompieri militari brașoveni aflate în Galați și Vaslui, aseară, alți 52 de salvatori din cadrul ISU Brașov au fost dislocați în județul Galați, în sprijinul populației afectate de inundații.

Alți 52 de pompieri din Brașov au ajuns la Galați

„Mărturiile colegilor noștri, care acționează în satele gălățene, reflectă o realitate dură, încărcată de emoții și imagini șocante. Ajunși în zonele afectate, aceștia au găsit un peisaj dezolant, un loc în care apele dezlănțuite au lăsat urme adânci și devastatoare, semn al furiei naturii care a măturat totul în calea sa. Casele, odată pline de viață, sunt acum goale de oameni, dar pline de noroi. Curțile sunt acoperite de nămol gros, iar gardurile sunt rupte, mărturie a forței cu care viitura a trecut. Pretutindeni sunt obiecte luate de ape și împrăștiate haotic, simboluri ale vieților oamenilor distruse într-o clipă. Peste tot este prăpăd și dezastru. Ce a rămas în urma inundațiilor este greu de descris în cuvinte. Apa nu a făcut discriminare; a luat tot ce a întâlnit, lăsând doar o nenorocire devastatoare în urmă”, s-a menționat în comunicatul ISU Brașov.

Pompierii din Brașov acționează alături de colegii lor din Galați, scoțând apa din curți, nămolul din case și oferind sprijin comunităților grav afectate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button