112

Doctoriță găsită moartă într-un hotel din București

O doctoriță din Iași, profesoară la Medicină, a fost găsită decedată în camera unui hotel din București, la scurt timp după ce a ținut o prelegere la un simpozion medical. Cauza decesului nu a fost făcută publică.


Doctorul ieșean Gabriela Ștefănescu, profesor și la Universitatea de Medicină și Farmacie Iași, a fost găsită moartă în camera sa de hotel din București, unde participa la un simpozion național medical, scrie Ziarul de Iași.
Femeia avea 56 de ani. Din primele date, ea nu avea urme de violență pe corp și nici nu era cunoscută cu afecțiuni cronice.


Corpul fără viață a fost descoperit de colega și prietena sa cea mai bună, de asemenea medic, care a venit îngrijorată la camera doctoriței întrucât aceasta nu mai răspundea la mesaje și nici la telefon, conform stiripesurse.ro.
Trupul neînsuflețit al doctoriței a fost dus la IML București pentru cercetări amănunțite, iar poliția a deschis un dosar penal.
Prof. univ. dr. Gabriela Ștefănescu se afla la București pentru Simpozionul Național de Boli Intestinale și Inflamatorii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button