Politic

PSD Brașov reclamă vandalizarea unui cort electoral

PSD Brașov reclamă vandalizarea unui cort electoral

Unul dintre corturile electorale, în care se strâng semnături, ale PSD Brașov, amplasat în zona Gării, a fost vandalizat în noaptea de duminică, 15 septembrie, spre luni, 16 septembrie, „într-un act de intimidare care nu reflectă valorile democratice și respectul față de competiția politică”, acuză reprezentanții partidului,

În urma acestui incident, a fost depusă o plângere la Poliție, iar autoritățile competente investighează cazul pentru a-i identifica pe cei responsabili.
În acest context, senatorul Marius Dunca, președintele organizației județene Brașov a PSD, face un apel ferm către toate partidele politice să adopte o atitudine corectă și să desfășoare o campanie electorală bazată pe idei și soluții pentru cetățeni, nu pe acte de vandalism și intimidare.
Fac un apel la respect reciproc. Campania electorală trebuie să fie despre schimburi de idei, despre viziuni pentru viitorul Brașovului și al României. Este inacceptabil ca un act de vandalism să fie folosit ca o formă de intimidare. Corturile celorlalte partide politice sunt amplasate de mai bine de două săptămâni și nu au fost vandalizate. Solicit ferm ca toți competitorii politici să respecte democrația și să se concentreze pe discuții constructive, nu pe acțiuni distructive”, a transmis senatorul Marius Dunca.
PSD Brașov pledează pentru un dialog politic corect, în interesul cetățenilor, și solicită sprijinul autorităților pentru a asigura un climat de respect și siguranță în spațiul public.
Doar printr-o competiție onestă, bazată pe respect și idei constructive, putem oferi brașovenilor o campanie electorală de care să fim cu toții mândri” a adăugat senatorul Dunca.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Andrei
3 zile în urmă

N-aveți ce căuta în Brașov, Brașovul nu vă vrea.

Barbu Gh.
Răspunde la  Andrei
2 zile în urmă

Cu ce sunt mai buni peneleii? Hudemereii?

Român
3 zile în urmă

Psd,pnl…. același rahat.Si totuși, alegătorii l au mâncat și l au votat.Pofta bună.

Willy
2 zile în urmă

Ne-am tot plans ca la pesedeu sunt paraziti si ca sa mearga cei de la deratizare si dezinsectie sa dea cu maclavait pe acolo sa ii starpeasca. Se prea poate ca cei de la deparazitare sa ne fi ascultat si… Citeşte mai mult »

Back to top button