Politic

George Scripcaru, cu privire la benzile rezonatoare care „au umplut” Brașovul: „Ăștia chiar ne cred proști pe toți?”

George Scripcaru, primarul ales al Brașovului – care va prelua funcția peste puțin timp, a adus în discuție, acum, cazul benzilior rezonatoare care „au umplut” șoselele din oraș.

„De ce? Pentru că sunt de peste 5 ori mai scumpe decât marcajele clasice, deci marja e mai mare. Dacă întrebați la Primărie ce-i cu ele, o să vi se răspundă că Poliția Rutieră a impus utilizarea acestor marcaje, că, mai nou, cam așa se scot pentru toate schimbările prostești pe care le fac în traficul rutier din oraș. Nu știu dacă-i adevărat, dar m-aș mira să indice Poliția Rutieră o soluție ilegală”, a declarat George Scripcaru.

George Scripcaru | MyTex.ro
George Scripcaru, cu privire la benzile rezonatoare care „au umplut” Brașovul: „Ăștia chiar ne cred proști pe toți?” 10

George Scripcaru: „Zgomote insuportabile produse permanent”

„O altă explicație stupidă este că aceste benzi rezonatoare produc vibrații și sunete care îi împiedică pe șoferi să intre pe banda dedicată autobuzelor. Ei bine, nu-i împiedică! De aici și zgomotele insuportabile produse permanent și, uite așa, se amplifică poluarea fonică din orașul «nepoluat» al lui Coliban. Din păcate pentru ei, «Instrucțiunile pentru marcaje rutiere» în vigoare astăzi în România interzic utilizarea marcajului rezonator în zonele rezidențiale, tocmai pentru că are ca principal inconvenient propagarea vibrațiilor la clădiri, afectând calitatea vieții celor care le locuiesc. Așa scrie în Regulamentul tehnic de aplicare a marcajelor rutiere întocmit de Ministerele Transporturilor, de Interne și Dezvoltării. Citiți și vedeți! Marcajele de acest tip se utilizează doar pe drumuri expres, autostrăzi și drumuri naționale din motive lesne de înțeles. Ăștia chiar ne cred proști pe toți?”, a încheiat George Scripcaru.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
11 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
rsca
5 zile în urmă

Pe tine, cu siguranta, da. Ptr ca nu esti decat un analfabet infractor pus sa apere interesele grupului infractional organizat inca de pe vremea mandatului lui Ghise.

Barbu Gh.
Răspunde la  rsca
5 zile în urmă

Greșit. Profesorașul de matematică, hăndel de securici, avea frică de lege, știa ce-i aia. Vinitura analfabetă nu avea și el, cu sprijinul unor mahări din Haules-Bucales, a creat o „cooperativă” care să-l saboteze pe Ghișe. ȘI AU REUȘIT. Cum îți… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 5 zile în urmă de către Barbu Gh.
rsca
Răspunde la  Barbu Gh.
5 zile în urmă

Exact asta am spus si eu printre randuri: i-au blocat proiectele lui Ghise (apropo, asta era mult peste vinitura, din toate punctele de vedere) doar ptr a putea obtine controlul politic al celor mai mari furturi locale. Cazul fostei platforme… Citeşte mai mult »

Român
5 zile în urmă

Un nesimțit de “politician” prostălău și ticălos, probabil cel mai penal din Romania!
Marș, jigodie, numai rahaturi ai făcut in mandatele tale, rușine!

Român
5 zile în urmă

Mandatul tău va fi încă un mare rahat,pe care sper sa l mâncați toți pnlistii și votanții tăi fără minte.

RCD
5 zile în urmă

Incredibil cum de ai ajuns iar la putere, analfabetule si talharule… pe spatele rechinilor de la Cosmopolit si al pensionarilor. Sa te arda naibii focul, Scripca !

Român
Răspunde la  RCD
5 zile în urmă

Este produsul politicii Românești,îți dai seama cum sunt cei de la “centru” ,sub comanda căruia este fiecare primar. Niște panarame fără caracter, fără valori,doar mizerie in capul lor.

Willy
5 zile în urmă

A reaparut prostul nr. 2, hAuristul RON, acum sub alt nume… Probabil ca dupa casatoria cu pidosnicarul putinist barbughey si-a schimbat nu numai numele ci si pseudonimul.

Barbu Gh.
5 zile în urmă

Deviantul vilighei vedem că nu a crăpat încă. Sperăm că nu s-a injectat la chiuvetă. Așa sperăm. Și ne-am dori să-și fi făcut, homalăul, setul complet de doze. Pidosnic și bețiv, conform propriilor sale declarații, slăvar și waxer și complet… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 5 zile în urmă de către Barbu Gh.
Barbu Gh.
5 zile în urmă

FUTU-ȚI MORȚII MĂ-TII DE MIZERIE DEVIANTĂ, CU CENZURA TA!

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
5 zile în urmă

Iar te-ai mazgalit cu kaka la bot?

Back to top button