Sport

Mesaj pentru conducerea clubului Corona Braşov: „De ce nu aveti grijă şi de noi? Semnat, un suporter”

Mesaj pentru conducerea clubului Corona Braşov. De la venirea la Braşov, managerul Alexandru Dedu şi cei din jurul lui au făcut tot ce au putut să îi taxeze pe fanii sportului braşovean. Nu au fost multe evenimente, şi aici vorbim despre meciuri amicale, pentru că la cele oficiale e normal să existe bilete (despre preţul acestora am tot scris), la care fanii să îşi poată vedea favoriţii fără să plătească un bilet.

Braşovenii nu au ripostat până acum faţă de această politică, ba chiar sunt mulţi care laudă calităţile manageriale ale conducerii care nu e capabilă decât să ceară majorări bugetare la Primărie.

Mesaj pentru conducerea clubului Corona Braşov. Totuşi, pe pagina de Facebook Corona Braşov, un fan şi-a exprimat punctul de vedere, dar nu a fost băgat în seamă şi nu a primit un răspuns din partea clubului.

Mesaj pentru conducerea clubului Corona Braşov. „De ce chiar toate, dar chiar toate amicalele sunt taxate? De ce nu aveţi grijă un pic şi de noi, suporterii, ăia puţini (ca mulţi nu suntem) să putem veni şi noi la sală măcar cateva meciuri cu buzunarele goale! Semnat, UN SUPORTER!”, este mesajul unui fan la postarea care anunţă meciul amical al echipei de volei cu SCM Zalău, unde intrarea nu va fi liberă.

Mesaj pentru conducerea clubului Corona Braşov | MyTex.ro
Mesaj pentru conducerea clubului Corona Braşov: „De ce nu aveti grijă şi de noi? Semnat, un suporter” 10


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Florin
9 zile în urmă

Ala nu e fan, e un milog care asteapta sa vina impostorii/analfanetii si sa ofere gratuitati (ca la circul … politic, desigur). Lasati sportul pe mana oamenilor care se pricep, de habarnistii si impostorii din vremea scripcarului sunt satul.

Sorin
Răspunde la  Florin
9 zile în urmă

esti penibil….

Back to top button