Expres

Sala Polivalentă din Brașov va fi terminată la termen? Punctul de vedere al constructorului

Sala Polivalentă din Brașov va fi terminată la termen?

S-a lucrat intens pe durata verii, și nu numai, la construcția Sălii Polivalente din Brașov, un proiect finanțat în proporție covârșitoare de Compania Națională de Investiții (CNI). Detalii AICI despre stadiul construcției și date importante din proiect.

Sala Polivalentă din Brașov va fi terminată la termen?

La această întrebare a răspuns, pentru Gazeta Sporturilor, șeful de șantier pe departamentul instalații din cadrul MIS Grup, Laurențiu Tișulescu: „La cum se lucrează, ne putem încadra în termen. Suntem la 35-37% din proiect, adică suntem în grafic. Și dacă ne ajută vremea, să avem o toamnă lungă, să putem avansa, eu zic că vom preda lucrarea la timp. A fost destul de greu pe timpul verii, s-a lucrat cu mult fier beton pe acele temperaturi foarte mari, dar am gestionat cumva lucrurile, să ne putem încadra în timpul propus. Noi zicem că suntem bine. Dacă reușim să păstrăm acest ritm, Sala Polivalentă va fi gata la termen”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button