Expres

Emoțiile primei zile de școală pentru peste 2.600 de boboci brașoveni

Emoțiile primei zile de școală pentru peste 2.600 de boboci brașoveni. Și pentru părinții lor.

Prima zi de școală a însemnat pentru 2.650 de prichindei ziua în care au lăsat în urmă grădinița și au devenit elevi într-una dintre cele 23 de școli publice și private de pe raza municipiului Brașov, alături de alte câteva zeci de mii de colegi mai mari.

Emoțiile au fost mari atât pentru cei mici, cât și pentru părinții și bunicii care i-au însoțit în curtea școlii, dar și în sălile de clasă.

Reprezentanții municipalității au fost alături de cei mai proaspeți elevi brașoveni, fie în calitate de părinți, fie ca membri ai consiliilor de administrație din unitățile de învățământ.

,,Mult succes tuturor elevilor în noul an școlar! Să fiți curajoși, curioși, să vă păstrați bucuria și inocența copilăriei și adolescenței! Succes tuturor dascălilor brașoveni! Vă apreciem pentru fiecare clipă pe care o petreceți împreună cu cei mici, pentru toate cunoștințele pe care le transmiteți copiilor noștri. Dragi părinți, emoțiile începutului de an școlar sunt și ale noastre. Poate chiar mai intense. Haideți să-i susținem pe cei mici! Haideți să-i ajutăm să înțeleagă că școala și educația sunt calea normală pentru o viață de succes!”, a declarat primarul Allen Coliban, la începerea anului școlar.

Emoțiile primei zile de școală pentru peste 2.600 de boboci brașoveni

Respectând tradiția ultimilor 15 ani, elevii din clasa pregătitoare au găsit pe băncile din clasele în care au pășit pentru prima dată, un cadou din partea Municipalității: un ghiozdan cu toate rechizitele necesare pentru acest an școlar.

Pachetul cu rechizite școlare „Primul ghiozdan” conține: ghiozdan, penar, 10 creioane negre, două seturi de creioane colorate, două radiere, două ascuțitori, acuarele, pensule (diferite mărimi), 4 caiete tip 1, 4 caiete de matematică, un vocabular, un bloc de desen A4, coperți pentru caiete, plastilină, hârtie glasată, carton colorat, două tuburi de lipici, 5 dosare de plastic A4 cu șină și 100 bucăți de folie plastic transparentă protecție pentru documente A4.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button