Expres

Nicole Kidman este în doliu

Nicole Kidman este în doliu, după decesul mamei sale.

Câștigătoarea premiului pentru cea mai bună actriță la Veneția a lipsit de la ceremonie din cauza morții mamei sale, Janelle Ann Kidman. Nicole Kidman se afla la Veneția, în momentul în care a fost anunțată că a murit mama sa.
Nicole Kidman, în vârstă de 57 de ani, nu a reușit să își ridice premiul pentru cea mai bună actriță la Festivalul de Film de la Veneția, după ce a aflat că mama sa a murit, scrie Sky News.
Actrița a impresionat juriul cu rolul său din filmul „Babygirl”, însă nu a putut fi prezentă sâmbătă pentru a primi trofeul.

„Am ajuns la Veneţia şi am aflat, la scurt timp după aceea, că mama mea frumoasă şi curajoasă, Janelle Ann Kidman, tocmai a trecut în nefiinţă. Sunt în stare de şoc şi trebuie să mă întorc la familia mea, dar acest premiu este pentru ea, ea m-a format, ea m-a ghidat, ea m-a făcut ceea ce sunt”, a transmis actrița. Ea a adăugat că este profund recunoscătoare că poate să rostească numele mamei sale în faţa publicului, prin intermediul regizoarei: „Coliziunea dintre viaţă şi artă este sfâşietoare, iar inima mea este frântă”, a transmis, de asemenea, actriţa.
Janelle Ann Kidman avea 83 de ani şi a apărut în nenumărate rânduri alături de fiica sa pe covorul roşu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
10 zile în urmă

CHIAR NU NE INTERESEAZĂ!!!

NU SUNT ALTE SUBIECTE DE ABORDAT?
DEFICITUL URIAȘ, EXPLOZIA DATORIILOR ȚĂRII, DECLINUL ECONOMIC…??? SUNT ATÂTEA SUBIECTE DE DEZBĂTUT!

Back to top button