Sport

Dave MacQueen este sigur: „O să fim bine”

Corona Braşov a ratat primul trofeu al sezonului, pierzând, 3-4, după prelungiri, duelul pentru Supercupa României cu ACSH Gheorgheni.

„Lupii” nu au făcut un meci rău chiar dacă a fost primul lor joc după pauza de vară, iar antrenorul Dave MacQueen e convins că echipa va ajunge la nivelul aşteptat de toată lumea.

„Un alt duel cu Gheorgheni decis în prelungiri. Întotdeauna eşti dezamăgit când pierzi, dar nu sunt dezamăgit de evoluţia băieţilor. Mă bucur că fanii noştri au fost alături de noi. I-am auzit tot meciul. Este un patinoar noi, este O.K., gheaţa s-a stricat puţin în timpul partidei, dar e O.K. A fost primul nostru joc în acest sezon, rivalii au avut deja 3 sau 4 partide. Cred că am avut multe şanse să «închidem» meciul, dar nu am concretizat. Se vede ca suntem abia la început şi că avem de lucrat. O să fim bine”, a declarat Dave MacQueen conform Facebook Corona Braşov.

FOTO: captură Facebook Corona Braşov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button