Sport

Corona Braşov a ratat primul trofeu al sezonului

Corona Braşov a ratat primul trofeu al sezonului. „Lupii” au pierdut, 3-4, după prelungiri, duelul cu ACSH GHeorgheni din Supercupa României, disputat aseară, la Bucureşti, în Berceni Arena.

La partida care a inaugurat noul patinoar al Capitalei au asistat personalităţi din lumea sportului. Au fost prezenţi Ion Ţiriac, preşedintele COSR, braşoveanul Mihai Covaliu, şefa Agenţiei Naţionale pentru Sport, Elisabeta Lipă sau Simona Halep.

Corona Braşov | MyTex.ro
FOTO: © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports
Corona Braşov | MyTex.ro
FOTO: © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports

Chiar înaintea meciului, antrenorul Dave MacQueen l-a pierdut pe Roberto Gliga, acceindetat la antrenament. Corona Braşov a bine meciul şi Rareş Vasile a deschis scorul din pasa lui Mihai Bolocan. Până la prima pauză, Vincze a restabilit însă egalitatea. În repriza secundă, „lupii” s-au întrecut în ratări uriaşe, în timp ce harghitenii au reuşit să treacă în avantaj după reuşita lui Sylvestre. Până la urmă, cu 6 secunde înainte de a doua pauză, Szabo l-a învins pe Rinne şi a făcut 2-2. Partea a treia a adus un gol norocos al lui Sylvestre, însă ai noştri au reuşit să riposteze şi Valchar a egalat, 3-3. A urmat un festival de ratări, „lupii” irosind şanse uriaşe de a închide partida. Meciul a intrat în prelungiri, unde harghitenii au dat lovitura prin Wardley, din pasa lui Sylvestre.

Astfel, Corona Braşov a pierdut primul trofeu al sezonului, însă echipa arată potenţial. Urmează încă două spotămâni de antrenamente până la primul meci oficial din Erste Liga, cu SC Miercurea Ciuc, în care Corona va putea să folosească toţi stranieri din lot.

FOTO: © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
17 zile în urmă

[…] Corona Brașov a pierdut astăzi în deplasare cu Minaur Baia Mare, scor 24-26 (12-15). Meciul a contat pentru runda inaugurală din Liga Națională de handbal feminin, sezonul 2024-2025. […]

Back to top button