Expres

Cristian Cioacă, șofer de tir? Cine a lansat informația despre fostul polițist

Cristian Cioacă și-ar câștiga pâinea ca șofer de TIR. În cadrul ediției de ieri, 29 august, a emisiunii Viața fără filtru, Mădălin Ionescu a declarat că are informații că fostul polițist dib Brașov ar fi șofer pe TIR și că ar fi fost surprins în zona Hunedoara, conform spynews.ro.


În urmă cu aproximativ un an, atunci când a ieșit din închisoare, Cristian Cioacă nu a dorit să ofere prea multe declarații, însă a dorit să transmită că pentru el va începe o nouă viață.


„Today is the first day of the rest of my life.(Astăzi e prima zi din restul vieţii mele) Nu știu câte cărți o să scriu, habar nu am. Nu știu ce o să fac. (…) Pentru mine viața nu a fost normală”, le-a spus fostul polițist reporterilor, la ieșirea din arest.
Fostul polițist Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Piteşti la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu. Trupul femeii nu a fost găsit nici până în prezent.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 luna în urmă

Cam asta e profilul lor, al astora de lucreaza prin poltie: soferi de TIR, uber, Glovo. Doar nu crede cineva ca bombardierii aia daca nu ar reusi in politie ar fi ceva savanti sau ingineri macar. Uitati-va numai prin procesele… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 1 luna în urmă de către Willy
vax populi
1 luna în urmă

“…Trupul femeii nu a fost găsit nici până în prezent.” Din ciclul: cand Justitia pune botul la mediatizarea 0TV & efectul de turma proasta.In ce baza il condamni pe ala (nu că ala ar fi usa de biserica) de vreme… Citeşte mai mult »

Back to top button