Economic

Când se va deschide magazinul La Cocoș din Brașov

Când se va deschide magazinul La Cocoș din Brașov.

Cei de la Brintex au anunțat că BERD (Banca Europeanã pentru Reconstrucție si Dezvoltare) și alte două fonduri financiare de investiție de prestigiu au intrat în acționariatul Societății La Cocoș, devenind asociați în cadrul acestei afaceri – Detalii, AICI.

Rațiunea acestei asocieri constă în dorința de a dezvolta rețeaua La Cocoș la nivel național, prin deschiderea unui număr de încă 10 magazine în diverse locații din țară. Este important de menționat că managementul Societății La Cocoș va rămâne neschimbat.

Când se va deschide magazinul La Cocoș din Brașov

„Această asociere nu doar cã susține extinderea brandului La Cocoș, dar oferă si Complexului Comercial Brintex o oportunitate valoroasã de a fi promovat și de a ne dezvolta împreună cu un partener de succes. Magazinul La Cocoș din Brașov, care se va deschide în luna octombrie a acestui an, este primul din acest proiect național”, au informat cei de la Brintex.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 luna în urmă

Ce liniste si placut e pe aici fara latraturile celor doi rusofili. Or fi la vidanjat, probabil s-au inecat de la atata mancat de rahat putinist.

Citeşte şi...
Close
Back to top button