Expres

Ce pensie are Ion Țiriac după recalculare

Ce pensie are Ion Țiriac după recalculare.

Miliardarul născut în Brașov are o pensie de 12.000 de lei pe lună. Nu i s-a mărit în urma recalculării, întrucât nu a avut un stagiu complet, de 25 de ani. Timp de 20 de ani, Ion Țiriac a activat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, având gradul de colonel. El a fost sportiv la CS Dinamo.

„Rămân cei 1 milion și ceva de pensionari care vor avea aceeași pensie. Aceștia sunt cei care au avut un stagiu de cotizare mai mic de 25 de ani. Ei au beneficiat de indexarea de 13,8% de la începutul anului și vor continua să beneficieze, în fiecare an, de indexarea prevăzută de lege”, a declarat Daniel Baciu, președintele Casei Naţionale de Pensii Publice.

Ce pensie are Ion Țiriac după recalculare

Ion Țiriac nu s-a atins de banii proveniți din pensie din 1999 și până în prezent, aceștia fiind depuși într-un cont. Astfel, ajuns la o sumă… „frumușică”, de peste 700.000 de euro, așa cum a informat Realitatea Plus.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button