112

Update. Accident între o ambulanță în misiune și o căruță, azi-noapte, în Sânpetru / Poliția Brașov i-a identificat pe fugari

Polițiștii i-au identificat pe fugarii implicați în accidentul de azi-noapte, din județul Brașov, dintre o ambulanță și o căruță.

„La data de 27 august a.c., în jurul orei 01.50, dimineața, Poliția Brașov a fost sesizată, printr-un apel telefonic de urgență, cu privire la producerea unui accident rutier pe o stradă din localitatea Sânpetru, județul Brașov.


În zona indicată a fost direcționat un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul Rutier, care a constatat faptul că în accident au fost implicate o ambulanță, aflată în misiune, și un atelaj hipo, iar în urma impactului dintre cele două vehicule, pasagerul aflat pe locul din dreapta față al ambulanței a suferit leziuni corporale, pentru care i s-a acordat sprijin de specialitate.


De asemenea, imediat după producerea coliziunii, atât conducătorul atelajului hipo, un bărbat în vârstă de 19 ani, cât și ceilalți doi ocupanți ai acestuia, toți trei din localitatea Sânpetru, au părăsit locul accidentului, aceștia fiind identificați ulterior de către polițiști și conduși la unitatea de poliție pentru audieri”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


A fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. Dosarul este instrumentat sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button