112

Luptătorii de la Acțiuni Speciale Brașov, chemați la un caz de violență domestică

Luptătorii de la Acțiuni Speciale Brașov au fost chemați, ieri, la un caz de violență domestică raportat în Râșnov. Polițiștii râșnoveni au emis ordin de protecție provizoriu și au montat un dispozitiv electronic de supraveghere, după ce au fost sesizați cu privire la săvârșirea unor acte de violență de către un bărbat asupra soției sale.

„La data de 25 august a.c, polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov, în urma unei sesizări telefonice pe care au primit-o de la o femeie, în care li se semnala faptul că soțul acesteia se manifestă violent, au intervenit pentru protejarea persoanei vătămate și au stabilit mai multe măsuri de protecție. Astfel, după deplasarea polițiștilor la adresa persoanei vătămate, inclusiv a unei echipe de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, aceștia au stabilit faptul că soțul acesteia, pe baza unor neînțelegeri avute în familie, ar fi agresat-o fizic și i-ar fi adus mai multe amenințări, ceea ce i-a creat femeii o stare de temere.

De asemenea, polițiștii au întocmit un formular de risc, în urma căruia a reieșit faptul că există un pericol iminent de violență față de persoana vătămată. Date fiind cele constatate, în cauză a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


La cererea victimei, bărbatului i-a fost montat un dispozitiv de supraveghere, astfel acesta fiind monitorizat electronic. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare. Dosarul este coordonat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Andra
2 luni în urmă

Ce e mica, neagra si pute? Jandarmeria…..un grup de analfabeti nespalati si perversi

Vasile
Răspunde la  Andra
2 luni în urmă

De acord, doar ca in articol nu este vorba de jandarmerie :))

Back to top button