Expres

Doliu în lumea teatrului

Doliu în lumea teatrului

Actorul Mihai Răducu a murit la 64 de ani, în data de 21 august. Acesta a jucat mai mulți ani pe scena Teatrului „Toma Caragiu” din Ploiești.

Cu regret anunțăm trecerea în neființă a îndrăgitului actor de teatru și film, Mihai Răducu. Cei care vor să aducă un omagiu, pot veni vineri, 23 august, între orele 15:00-20:00 la capela Cimitirului Ghencea Civil, B-dul Ghencea nr. 18, unde va fi depus sicriul cu corpul neînsuflețit al actorului. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, de la ora 13:00, la același cimitir. Dumnezeu să îl odihnească!”, au notat reprezentanții UNART, pe Facebook.

Mihai Răducu a urmat cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din Capitală. A fost coleg de promoție cu Bianca Brad și Mihai Călugărița.

Actrița Bianca Brad s-a declarat „șocată” de vestea morții actorului Mihai Răducu. Deși nu se întâlneau des, actrița a precizat în postarea cu pricina că ea și actorul aveau „o legătură aparte”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
2 luni în urmă

Dar de ce a murit? Nici măcar nu a apucat să iasă la pensie. Așa că este destul de legitimă întrebarea: „De ce a murit?”. Nu de alta dar citim din ce în ce mai des despre morți ale unora… Citeşte mai mult »

Back to top button