Sport

O sportivă celebră, găsită moartă în apartamentul ei

O sportivă celebră, găsită moartă în apartamentul ei

Fosta ciclistă care a participat la cinci ediții ale Jocurilor Olimpice, Daniela Larreal Chirinos, a fost găsită moartă în apartamentul său din Las Vegas. Aceasta lucra la un hotel din Statele Unite ale Americii, iar faptul că a lipsit de la locul de muncă fără să anunțe a creat motive de îngrijorare, notează GSP.ro.
Colegii de muncă au anunțat autoritățile că nu pot da de aceasta, iar polițiștii s-au deplasat la imobilul femeii din Las Vegas vineri, 16 august. Acolo, au găsit trupul neînsuflețit al acesteia. Cei de la Fox Sports anunță că autoritățile au fost anunțate de lipsa fostei sportive pe data de 12 august. Se presupune că aceasta a decedat pe 11.

În urma autopsiei, s-a constatat că Daniela Larreal Chirinos avea resturi solide de mâncare în stomac. Astfel, fără un anunț oficial din partea autorităților, se consideră că aceasta a murit înecată.
Daniela Larreal Chirinos a fost una dintre cele mai importante sportive ale Venezuelei.

Chirinos a participat la cinci ediții ale Jocurilor Olimpice: Barcelona (1992), Atlanta (1996), Sydney (2000), Atena (2004) și Londra (2012). În cele cinci participări a cucerit 7 medalii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
30 zile în urmă

[…] Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.  » Citește toată știrea aici… […]

Citeşte şi...
Close
Back to top button