Sport

SR Brașov – amical cu un adversar de calibru la prezentarea lotului

SR Brașov a susținut în weekend un meci amical la Mediaș, cu ACS, pe care l-a pierdut cu 0-4.

La finalul partidei, Liviu Nicolae, antrenorul celor de la SR Brașov, a declarat: „A fost un joc bine planificat pentru stadiul de pregătire în care ne aflăm. Am întâlnit un adversar puternic pentru Liga 3, iar obiectivul nostru a fost să analizăm pozițiile din lot. Din păcate, am făcut greșeli individuale în apărare care au influențat rezultatul. Ocaziile create prin atac combinat au fost un punct pozitiv, însă, din păcate, finalizarea nu a fost favorabilă. Avem nevoie urgentă de completarea lotului în anumite poziții pentru a obține echilibrul sportiv necesar”.

SR Brașov – adversar surpriză, de tradiție din Liga 1

Sâmbătă, la ora 11.00, pe Stadionul „Tineretului”, SR Brașov își va prezenta lotul cu care va ataca noul sezon 2024/2025 de Liga 3.

„Pregătiți-vă pentru un amical de gală împotriva unui adversar surpriză, de tradiție din Liga 1! Nu ratați ocazia să fiți martorii unui duel care promite spectacol”, a precizat conducerea SR Brașov, menținând suspansul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button