Sport

EXCLUSIV MyTEX. Corona Braşov, ce transfer!!! David Levin a semnat

EXCLUSIV MyTEX. Corona Braşov, ce transfer!!! David Levin a semnat. Corona Braşov a reuşit o super lovitură pe piaţa transferurilor şi l-a luat pe David Levin, jucător dorit şi de ACSH Gheorgheni.

Atacantul israelian, care are şi cetăţenie canadiană, născut la Tel Aviv, a facut un sezon excelent la SC Miercurea Ciuc.

În Erste Liga (sezon regulat şi playoff) a avut 49 de apariţii, reuşind 35 de goluri şi 43 de pase decisive, deci 78 de puncte în 49 de partide.

În Liga Naţională, Levin a jucat în 19 partide şi a reuşit 47 de puncte, 2 goluri şi 25 pase decisive.

EXCLUSIV MyTEX. Levin este aşteptat zilele următoare la Braşov. Fiind acasă, în Israel, sunt ceva probleme cu găsirea unui zbor.

EXCLUSIV MyTEX. Se speră ca el sa ajungă până la partida cu ACSH Gheorgheni din Supercupa României. Rămâne de văzut şi după ce reguli se va juca acest meci, cele din Erste Liga, sau cele din Liga Naţională şi câţi străini vor putea folosi cele două combatante.

Totodată, pe Facebook, Corona Braşov a anunţat transferul fundaşului Sam Jones, component al Naţionalei Marii Britanii, cu care a jucat în acest an la Campionatul Mondial, prima divizie.

„Nu aș putea fi mai încântat de noua provocare care vine de la Brașov. Sunt în Marea Britanie de ceva vreme și căutam o nouă oportunitate. Când team managerul Arpád Mihály m-a contactat, ne-am înțeles imediat. Să fac parte dintr-un club care a câștigat trei trofee anul trecut reprezintă un lucru pozitiv pentru mine. Am vorbit cu Schaber și Piche, cu care am jucat în Marea Britanie, și amândoi au vorbit foarte frumos despre oraș, club și fani, așa că abia aștept să ajung și să-i cunosc pe băieți și să dăm drumul la treabă pentru cucerirea, din nou, a celor trei trofee”, a declarat Jones pentru pagina de Facebook Corona Braşov.

FOTO: © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button