Expres

Alfred Bulai a fost dat afară din casă de soție

Alfred Bulai a fost dat afară din casă de soție

Sociologul Alfred Bulai e părăsit de toată lumea după scandalul de la SNSPA. Soția sa, pe care, culmea, a cunoscut-o când îi era studentă, l-a dat afară din pe profesor din casa din Bragadiru.
Ana Cornelia Bulai nu a mai suportat să stea sub același acoperiș cu bărbatul care a indignat o țară întreagă.
După ce a fost concediat din funcția de profesor la SNSPA, familia lui Alfred Bulai s-a dezis de el. Cei doi nu au divorțat oficial pentru că mai au de rezolvat câteva chestiuni legate de afacerea pe care o au împreună și, cu siguranță, alte aspecte legate de familie. Fostul profesor a putut fi văzut în sfârșit în public, după ce zile întregi s-a ascuns în casă.

Potrivit Cancan, cei doi s-ar fi cunoscut pe vremea când Ana îi era studentă lui Alfred Bulai, iar femeia a urmat aceeași carieră cu a soțului, devenind un sociolog cunoscut, cu apariții la televizor.
Pentru că și-a dorit ca numele ei să stea departe de toată această tevatură, Ana Bulai a rămas în casa din Bragadiru, acolo unde cei doi au înregistrat și adresa firmei lor, AB Search Group. Fostul profesor s-ar fi mutat în Drumul Taberei, într-un apartament modest.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 luna în urmă

Ce credea, ca doar ea era aleasa, ea era mai deosebita? Ia uite ca mai erau si altele, nu putea ala sa le ia pe toate de nevasta. Asa ca le rotea.

Back to top button