Sport

Paris 2024. Cătălina Axente nu va putea lupta în recalificări

Paris 2024. Cătălina Axente nu va putea lupta în recalificări
Sâmbătă, în repriza a doua a întâlnirii din primul tur de la lupte feminin, 76 kg, cu americanca Kennedy Alexis Blades, Cătălina a suferit o accidentare gravă în zona cervicală. Pe finalul reprizei a doua, Blades a reuşit un tur şi Cătălina s-a lovit cu capul de saltea ramânând întinsă minute bune. Sportiva noastră a fost conştientă, dar a părăsit salteaua pe targă.

Investigaţiie medicale efectuate au arătat că sportiva noastră este în afara oricărui pericol, însă recomandarea staff-ului medical este de a o proteja pe Cătălina. Luptătoarea noastră s-ar supune unui risc dacă ar intra pe saltea într-un timp atât de scurt de la momentul accidentării suferite ieri, în optimile Jocurilor Olimpice. Pentru Federaţia Română de Lupte este prioritară sănătatea şi integritatea sportivilor noştri, iar decizia luată împreună cu staff-ul medical şi staff-ul tehnic are la bază aceste aspecte.

Cătălina Axente este una dintre sportivele României care a demonstrat de-a lungul timpului că este o luptătoare puternică, dornică de performanţă, şi suntem convinşi că acest lucru o va face să revină pe scena Internaţională, cel puţin la fel de motivată ca şi până acum. Capul sus, Cătălina! Suntem alături de tine!”, a anunţat forul român de specialitate pe reţelele de socializare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button