Expres

Aeroportul Brașov. Fly Lili deschide programul cu o nouă destinație

Aeroportul Brașov. Fly Lili deschide programul cu o nouă destinație

Așa cum anunțam aici, compania românească va relua zborurile de la Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav (AIBG – GHV), la cinci săptămâni de la suspendarea lor.
Astfel, potrivit orarului zborurilor (foto 2) de pe site-ul Aeroportului, sâmbătă, 3 august, o aeronavă a companiei Fly Lili va opera cursa Braşov – Barcelona şi retur (cu plecare de la Braşov la ora 7.00 şi sosire de la Barcelona la ora 14.45). Este prima cursă pentru această destinație, ce trebuia deschisă din 20 iulie, conform programului inițial.
Duminică, 4 august mai sunt programate alte trei curse tur-retur ale operatorului, respectiv Braşov – Roma (cu plecare de la Braşov la ora 7.00 şi sosire de la Roma la ora 12.05), Braşov – Nurnberg (cu plecare de la Braşov la ora 12.55 şi sosire de la Nurnberg la ora 18.25) şi Braşov – Salonic (cu plecare de la Braşov la ora 19.00 şi sosire de la Salonic la ora 22.50).
Fly Lili a început să opereze curse de la Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav în 28 iunie, iar în 30 iunie, când ar fi trebuit să fie alte trei curse, au anunțat primele anulări, termenul menţionat atunci pentru reluarea zborurilor fiind 14 iulie. În 10 iulie, compania aeriană a anunţat că extinde perioada de suspendare a zborurilor de la Aeroportul Internaţional Braşov până în 3 august.
De fiecare dată, conducerea Fly Lili a menţionat că suspendă zborurile din cauză că nu a reuşit să înregistreze aeronava în AOC (Certificatul de Operator Aerian), plângându-se de procedurile birocratice greoaie pentru înmatricularea aeronavei și emiterea certificatului de navigabilitate.

Autoritatea Aeronautică Română a venit cu clarificări, explicând că avioanele aveau deficienţe care trebuie rectificate înainte de introducerea acestora la zbor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button