Expres

Cui folosește Ghişeul unic de eficienţă energetică

Cui folosește Ghişeul unic de eficienţă energetică

Locuitorii judeţului Braşov care vor să afle mai multe informaţii despre eficienţa energetică a clădirilor şi utilizarea resurselor regenerabile de energie pentru consumatori şi prosumatori se vor putea adresa Ghişeului unic de eficienţă energetică.

Consilierii judeţeni au aprobat în şedinţa de plen de marți organizarea ghişeului unic de eficienţă energetică la nivel judeţean, ca urmare a prevederilor legislative recent apărute.

Acest ghişeu va fi înfiinţat la nivelul Agenţiei de Dezvoltare Durabilă a Judeţului Braşov şi va funcţiona cu patru angajaţi în incinta Centrului de Afaceri, Transfer Tehnologic si Incubator de Afaceri Centrului de Afaceri – CATTIA, unde este şi sediul Agenţiei.

Totodată a fost aprobată o hotărâre prin care sunt asigurate resursele financiare necesare funcţionării lui. Documentul prevede că pentru funcţionarea acestui ghişeu, în perioada august – decembrie 2024, va fi nevoie de suma de 273.307 lei, iar finanţarea va fi asigurată de Consiliul Judeţean Braşov,

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Şerban Todorică-Constantin explică rolul acestui ghişeu în atragerea fondurilor destinate eficienţei energetice.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button