Sport

PARIS 2024. Bernadette Szocs, în lacrimi după înfrângerea din sferturile probei de dublu mixt. „Îmi pare rău că i-am dezamăgit pe români”

PARIS 2024. Perechea Bernadette Szocs / Ovidiu Ionescu a pierdut în această seară, 0-4 (10-12, 8-11, 8-11, 8-11), în faţa sud-correenilor Jonghoon Lim şi Yubin Shin, în sferturile probei de dublu mixt din cadrul competiţiei de tenis de masă de la Jocurile Olimpice.

PARIS 2024. | MyTex.ro
FOTO: Facebook Comitetul Olimpic și Sportiv Român

PARIS 2024. Finalul partidei a găsit-o pe Bernadette Szocs cu ohii în lacrimi. „Îmi pare rău că i-am dezamăgit pe români. Îmi doream atât de mult să câștigăm și am intrat cu atâta încredere. Din păcate, nu am putut mai mult. Sunt dezamăgită și nu-mi vine să cred. Sunt însă o sportivă puternică și voi încerca să obțin mult dorita medalie la simplu sau la echipe alături de colegele mele. Am crezut tot timpul că cele mai mari șanse le avem la dublu mixt pentru că suntem un cuplu sudat, jucăm de mult timp împreună și ne cunoaștem foarte bine. Astăzi însă adversarii au fost mai buni. Voi încerca să lupt în continuare pentru o medalie la Paris”, a spus sportiva noastră pentru pagina de Facebook a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

PARIS 2024. | MyTex.ro
FOTO: Facebook Comitetul Olimpic și Sportiv Român

FOTO: Facebook Comitetul Olimpic și Sportiv Român


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
1 luna în urmă

Nu trebuie uitat cu ce natiune au jucat.Deci,nu prea poate fi numit esec,asa cum victoria Romaniei cu UKR la Euro (fotbal),nu poate fi numita victorie.

Citeşte şi...
Close
Back to top button