Sport

Ion Ţiriac: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

Ion Ţiriac: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”. Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris a fost una foarte spectaculoasă, însă a stârnit şi multe controverse.

Ion Ţiriac: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”. Ceea ce a părut o reinterpretare a Cinei cea de Taină, în care au apărut persoane din comunitatea LGBTQ+, a fost catalogată ca o „blasfemie la adresa creștinătății” de unele nume importante din Franța, dar şi de preşedintele La Liga, Javier Tebas.

„Inacceptabil, lipsit de respect, infam, o bătaie de joc. Folosirea imaginii Cinei cea de Taină la Jocurile Olimpice de la Paris este o insultă pentru noi, creștinii. Unde este respectul pentru religie?”, a spus Tebas, potrivit Marca.

Ion Ţiriac: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”. Şi başoveanul Ion Ţiriac a oferit un comentariu pe această temă: „Despre organizare, o treabă nouă, foarte diferită, ăsta este Parisul zilei de astăzi, cu travestiții, cu homosexualii, o realitate care ne-a făcut să vedem aceste dansuri. 18 milioane au costat aceste Jocuri Olimpice, probabil că le merită. Eu mă uit și din punct de vedere economic cât sunt în stare să recupereze. Cred că nici jumătate, dar au făcut o treabă francezii «à la française». Să sperăm că noi o facem «à la roumain» și ne întoarcem cu bucurie acasă”, a spus Ţiriac, citat de sport.ro.

Ţiriac a vorbit şi dspre faptul că Nadia Comăneci a avut un rol important în spectacolul de la Paris: „Pentru dumneavoastră a fost o surpriză prezența Nadiei, dar se știa că oamenii caută pe cei mai reprezentativi patru atleți din lumea asta (Rafael Nadal, Nadia Comăneci, Serena Williams și Carl Lewis au traversat toți Sena în aceeași barcă la ceremonia de deschidere a JO – n.r.). M-am bucurat foarte mult de Nadia, dar m-am bucurat și mai mult de Nadal pentru că și-o merită. Ei patru au fost cei care au reprezentat. Nu vorbesc de Zidane, care este reprezentantul Franței și e peste tot”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Alina
1 luna în urmă

Ce mizerie! Ceea ce trebuia să fie o sărbătoare a sportului olimpic a fost o propagandă pentru mizeriile ce sunt impuse oamenilor de către politica de azi. Dezgustător, scârbos, libidinos!

Ron
Răspunde la  Alina
1 luna în urmă

Corect,o țară mizerabilă, alaturi de celelalte “dezvoltate”

Ron
1 luna în urmă

Sa și bage undeva francezii parada de rahat,acolo unde le place.

Citeşte şi...
Close
Back to top button