112

Șofer drogat, găsit inconștient în autoturism, pe Splaiul Unirii

Șofer drogat, găsit inconștient în autoturism, pe Splaiul Unirii…

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus ieri reținerea unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive și deținerea, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu.


„Din materialul probator administrat în cauză a reieșit faptul că, la data de 19.07.2024, acesta a condus un autoturism pe drumurile publice din municipiul București, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive, respectiv ketamină (drog de risc).
În urma unui apel 112, polițiști ai Brigăzii Rutiere l-au depistat pe inculpat în stare de inconștiență, în autoturismul parcat pe partea carosabilă în zona Splaiul Unirii, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
De asemenea, cercetările efectuate au mai relevat faptul că inculpatul deținea în autoturism, în vederea consumului propriu, cantitatea de aproximativ 50 grame de substanță cu conținut de ketamine”, a informat DIICOT.


Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalul București a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.
Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București și ai Brigăzii Rutiere din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.
Inculpatul beneficiază de prezumția de nevinovăție.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button