Delicte

Bărbat arestat preventiv după un control rutier în Tărlungeni, Brașov

Un bărbat a fost arestat preventiv după un control rutier în Tărlungeni, Brașov.


„La data de 23 iulie a.c., în jurul orei 01:00, în timp ce efectuau serviciul de monitorizare și control asupra traficului rutier, polițiștii din cadrulServiciului Rutier Brașov, au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Zizinului, din localitatea Tărlungeni, județ Brașov.


După ce a fost identificat bărbatul de la volan, de 35 de ani, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere, iar autoturismul cu care se deplasa nu este înmatriculat. De asemenea, întrucât bărbatul prezenta indicii ale consumului de alcool, polițiștii l-au testat cu aparatul din dotare, care a indicat o valoare a alcoolemiei de 0,47 mg/l alcool pur în aerul respirat”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală autorizată, unde i-au fost prelevate mostre biologice, iar rezultatul acestora a confirmat prezența alcoolului în organism.
Astfel, polițiștii au dispus reținerea și introducerea bărbatului în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, pentru o perioadă de 24 de ore.


Ulterior, după ce a fost prezentat de către procuror în fața unui judecător de drepturi și libertăți, pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.


Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substante” și „punerea în circulatie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”. Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button