Expres

George Scripcaru: „Studii de fezabilitate de la prieteni – cheltuiala preferată a lui Coliban. Nu mai e mult până la toamnă”

George Scripcaru va prelua în toamnă funcția de primar al Brașovului, după ce a câștigat alegerile din 9 iunie.

Într-o nouă postare pe Facebook, George Scripcaru a mai lansat un atac la adresa actualului primar, Allen Coliban.

„Pe ultima sută de metri, administrația USR e pusă pe cumpărături serioase de orice fel. Cel mai simplu de făcut sunt achizițiile de studii de fezabilitate direct de la firmele prietene, exact așa cum iei pâinea de pe raft la supermarket. Acum se cumpără un studiu pentru o stradă care, deși are doar 75 de metri, costă peste 93.000 de lei! Să reținem: atât costă studiul, nu strada!

Viitoarea stradă va asigura accesul la viitoarea grădiniță de la Depoul de tramvaie din Tractorul. Să ne amintim că șantierul grădiniței de aici a fost pornit în timpul campaniei electorale fără autorizație de construire, pentru că era important să vadă lumea că se face ceva, indiferent dacă era legal sau nu. Așa cum ne-a explicat Coliban, importantă este percepția creată, că doar nimeni nu scormonește să afle realitatea, deci bietul electorat trebuia dus de nas cu orice preț. Dacă oamenii nu au putut fi păcăliți atunci, măcar să le cheltuiască banii acum, cât mai poate…

De altfel, schema a fost testată și acum două săptămâni, când s-au cheltuit 78.000 de lei pe un studiu de fezabilitate pentru 113 metri de stradă în Noua! Doar că de data aceasta, s-a mărit tariful.

Așa cum spuneam, contractul se atribuie prin negociere directă firmei preferate, așa cum s-au derulat în ultimii ani mai toate achizițiile din primăria useriștilor.

Iar ca lucrurile să nu bată la ochi, zilele acestea se fac eforturi grele pentru transferul de urgență al unui domn de la finanțele publice, la Primărie, ca să cosmetizeze actele achizițiilor din ultimii 4 ani. Degeaba se chinuie, nu va rămâne nimic îngropat.

Nu mai e mult până la toamnă”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
6 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Andrei Gheorghe
2 luni în urmă

nu mai e mult și începe construcția tunelului pe sub tâmpa? asta vreau sa aud din toamna.

Ron
Răspunde la  Andrei Gheorghe
2 luni în urmă

Sa fim serioși, incompetentul asta in afara de a cheltui banul public cu scopuri personale nu știe.

Barbu Gh.
2 luni în urmă

Liber la tunuri din toamnă.

Ron
Răspunde la  Barbu Gh.
2 luni în urmă

A distrus Brașovul , nemernicul ăsta.

Ron
2 luni în urmă

Scripcarule,ești un Dezastru!!
Nesimțit mai mare ca tine nu exista! Te apuci iar de afaceri cu firmele de casă,tu ai inventat corupția la Brașov!

Andrei Gheorghe
2 luni în urmă

clar, vorbește PDL ul, scripca și udrea cu tătuca mondiala în vârf. cu terenuri de fotbal în panta, parcuri la țară în loc de canalizare sau apa pentru ca firma de parcuri aveau băieții, băi este nebun. asta chiar ii… Citeşte mai mult »

Back to top button