Expres

Update. Doi soți din Brașov au pierit pe loc în accidentul de pe DN1. Copiii lor au fost grav răniți

Update. Doi soți din Brașov au pierit pe loc în accidentul de pe DN1. Copiii lor au fost grav răniți

Cele două persoane decedate în accidentul grav care s-a produs vineri noapte, pe DN 1, în Porumbacu de Jos, erau soți din Brașov. Aceștia au murit pe loc în urma impactului. Cei doi au copii ai lor au ajuns la spital.

Vineri seară, în jurul orei 23:30, pe DN 1 în localitatea Porumbacu de Jos, a avut loc un accident rutier grav în care au fost implicate un autocamion și un autoturism. Accidentul s-a soldat cu cinci victime, patru fiind încarcerate. Echipele de intervenție au demarat rapid manevrele de descarcerare, însă, din păcate, în urma impactului, două persoane au fost declarate decedate la fața locului, eforturile salvatorilor fiind fără rezultat.

Potrivit polițiștilor, atât persoanele decedate, cât și restul pasagerilor grav răniți sunt din Brașov. Șoferul decedat avea 52 de ani, iar pasagera din dreapta era soția acestuia și avea 50 de ani. Pasagerii din spate sunt o tânără de 17 ani și un băiat de 18 ani.

Accidentul s-a produs după ce șoferul de TIR, în vârstă de 40 de ani, din județul Arad, care se deplasa pe direcția Brașov – Sibiu, a intrat pe contrasens și a colizionat frontal cu un autoturism în care se aflau șoferul și ceilalți trei pasageri.

Femeia decedată era Ioana Săvulescu, director juridic al Fundației Conservation Carpathia, ai cărei colegi îi aduc un omagiu pe pagina de Facebook.

„Cu inima zdrobită anunțăm pierderea tragică a Ioanei Săvulescu, directorul juridic al fundației noastre. O așteptam luni să ne împărtășească poveștile din vacanță, însă drumul Ioanei și al soțului ei a fost schimbat înspre alte lumi de către un TIR. Este extrem de dureros pentru noi, oamenii din Fundația Conservation Carpathia. Am pierdut o prietenă bună și o persoană cu care am pornit la drum în acest proiect în urmă cu 13 ani.
Ioana a fost un pilon de putere, bunătate și pasiune pentru Munții Făgăraș, o persoană care ne-a ajutat și ne-a dat sfaturi când am avut nevoie, o persoană care a crezut că putem lăsa ceva mai bun aici, și care acum ne lasă cu un gol imens. Gândurile noastre sunt alături de familia ei, a cărei durere depășește orice imaginație.
Vor trece zile sau săptămâni până când vom înțelege cu adevărat că Ioana nu se va mai întoarce.
Mulțumim, Ioana, pentru toată munca depusă, pentru răbdare, pentru pasiune, pentru onestitate și pentru sinceritate.
Odihnește-te în pace, Ioana!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
2 luni în urmă

Ia,INAMICII URSULUI,se aud ??? Iestee baaaa ! A blestemat-o STATUL CRIMINAL ROMAN !

Mihai
2 luni în urmă

Acestia sunt adevaratii donatori de organe……daca erau pe 2 roti ar fi fost mai atenti si mai responsabili si mai MATURI. Da in cotet, ce dracu baaa, are 4 roti pula mea….hai ca duce, mai bagam si un mesaj pe… Citeşte mai mult »

Citeşte şi...
Close
Back to top button