Sport

Cu brașovenii – mai bine decât cu turcii / Alex Mateiu, în stand-by

Cu brașovenii – mai bine decât cu turcii.

Petrolul Ploiești l-a îndepărtat pe antrenorul brașovean Laszlo Balint după ce a reușit evitarea retrogradării din Superligă. De asemenea, omul de afaceri brașovean Marian Copilu, cel ce a condus clubul – cu bune și rele, s-a dat la o parte după anunțata sosire a investitorilor turci.

Petrolul Ploiești a anunțat achiziții interesante, printre care și cea a mijlocașului brașovean Alex Mateiu, fost la Universitatea Craiova, dar acestea nu pot fi materializate prin legitimări, pentru că gruparea „lupilor galbeni” are interzis la transferuri, din cauza unor datorii neonorate.

Cu brașovenii – mai bine decât cu turcii

Laszlo Balint așteaptă, în continuare, banii pe care trebuie să-i primească de la Petrolul Ploiești, ca și Marian Copilu – de altfel. În privința ultimului, ar fi vorba de circa 1,2 milioane de euro.

Investitorii turci au promis, în iunie, când au sosit la Ploiești, că vor investi într-o primă fază 2 milioane de euro, bani care n-au ajuns, încă, în vistieria Petrolului.

În plus, noul antrenor, turcul Mehmet Topal, nu deține licența Pro, astfel că „lupii galbeni” au fost obligați să completeze staff-ul tehnic.

În acte, de astăzi, „principalul” este bosniacul Sanjin Alagic, deținător al licenței Pro. Velez Mostar este ultima echipă pregătită de el. În CV are trecute perioade în care a activat la Al-Salmiya (Kuweit), STK Samorin (Slovacia) și Nairobi City Stars (Kenya).

Petrolul Ploiești va juca luni, de la ora 21.30, în prima etapă a Superligii, pe teren propriu, în compania Gloriei Buzău.

Foto: Alex Mateiu, alături de renumitul antrenor Jose Mourinho, după un amical al Petrolului cu Fenerbahçe Istanbul în cadrul cantonamentului efectuat în Turcia, la Bolu


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button