Expres

Un avion a fost lovit de fulger când se pregătea să aterizeze

Un avion a fost lovit de fulger când se pregătea să aterizeze

Un avion al companiei British Airways a fost lovit de fulger, duminică după-amiaza, în timp ce se apropia de aeroportul Heathrow.
Pasagerii aflați la bordul aeronavei care zbura pe ruta Stuttgart -Londra – unii dintre ei se întorceau de la EURO 2024 – au spus despre incidentul dramatic că a fost un adevărat “șoc”. Imediat după eveniment, avionul a fost deviat spre aeroportul Gatwick.
Aeronava părăsise Germania imediat după ora locală 13:00 și trebuia să aterizeze la Heathrow la ora 13:40, ora Londrei, scrie Daily Mail.
Dar vremea nefavorabilă a forțat piloții să devieze aeronava spre Gatwick, unde pasagerii au ajuns în jurul orei 14:00.
Echipajul a fost uimitor când avionul nostru a fost lovit de fulger în timp ce se apropia de Heathrow. A fost șocant. Zborul a trebuit să fie deviat la Gatwick“, a declarat, pentru The Sun, unul dintre pasageri.

O hartă cu traseul zborului arată că avionul se deplasa pe o traiectorie lină înainte de a se învârti brusc în cerc și de a se îndepărta în zig-zag de Heathrow.

BA919 a fost deviat la Gatwick în această după-amiază din cauza condițiilor meteorologice din regiune. Avionul a aterizat cu puțin înainte de ora 14:00. Pasagerii au fost conduși de la Gatwick la Heathrow“, a declarat un purtător de cuvânt al British Airways.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button