Expres

Momente de spaimă în Parcul Central din Brașov / Update. Ce a spus George Scripcaru

Momente de spaimă în Parcul Central din Brașov.

S-a întâmplat în această seară.

Momente de spaimă în Parcul Central din Brașov. „Din păcate, Parcul Central este un real pericol pentru copiii din Brașov! Acum 10 minute am fost foarte aproape să avem parte de o tragedie din cauza incompetenței Administrației Locale și a primarului Coliban! Incompetența și delăsarea sunt la ordinea zilei!”, a postat un internaut pe Facebook o situație dramatică, prezentând și imagini elocvente în acest sens.

Așa cum se observă din fotografie, o creangă, probabil putredă, s-a rupt din senin, căzând pe locul de joacă al copiilor.

Momente de spaimă în Parcul Central din Brașov

Update. Referitor la acest subiect, George Scripcaru, cel ce a câștigat funcția de primar al Brașovului la alegerile din 9 iunie, a declarat: „Mă întreb cum este posibil să se petreacă un asemenea incident într-un oraș în care se plătesc aproape 3,7 milioane de euro pe an pentru întreținerea spațiilor verzi. Da, Primăria a semnat în martie un contract cu o asemenea valoare și copiilor noștri le cad copacii în cap la locurile de joacă din centrul orașului. Bravo!…”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Adrian
2 luni în urmă

Si acum 100 de ani tot asa v-ati fi luat de cur daca pica o creanga din copac?

Ron
2 luni în urmă

Scripcarel,una e nesimțirea și alta e prostia,tu care ai?

Citeşte şi...
Close
Back to top button