Expres

Amenzi de aproape 30.000 de lei, în urma controalelor de weekend din municipiul Brașov

Amenzi de aproape 30.000 de lei…

Polițiștii brașoveni au desfășurat, în weekend-ul 5-8 iulie, mai multe acțiuni cu efective mărite, în municipiu, pentru menținerea unui mediu de siguranță adecvat, în special prin prevenirea și combaterea infracțiunilor contra persoanei și patrimoniului, dar și a accidentelor rutiere.


„Acțiunea a fost organizată și executată de Poliția Municipiului Brașov, Secțiile 1-5 de Poliție, Biroul Rutier Brașov, Biroul de Investigații Criminale Brașov, Serviciul pentru Acțiuni Speciale Brașov, cu sprijinul Poliției Locale Brașov și al Grupării de Jandarmi Mobilă Brașov”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Au fost legitimate 510 persoane și verificate 299 de autovehicule. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 82 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 29.260 de lei. De asemenea, polițiștii au reținut, în vederea suspendării, 3 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare.
Astfel de acțiuni vor continua, în vederea asigurării unui climat optim de ordine și siguranță publică, ținându-se cont și de faptul că este o perioadă în care crește numărul turiștilor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button