Lifestyle

Cum își alege Andreea Esca prietenii

Andreea Esca susține că principalul criteriu după care își alege prietenii este simțul umorului. Știrista își dorește să aibă în preajma ei oameni veseli, cu care să se distreze și să se simtă bine. Ea îi apreciază și pe cei care îi demonstrează că sunt de încredere și împart aceeași energie cu ea. Crede că este important, de asemenea, să aibă aceeași energie cu ea și aceleași preocupări.

„Eu, de exemplu, primul lucru pe care îl am în vedere este să aibă simțul umorului. Dacă nu are simțul umorului, poate să fie oricum că nu mă interesează. Să fie o persoană de încredere. Pe urmă să aibă aceeași energie cu tine, aceeași dinamică, pentru că altfel nu ai cum să fii în ritm. Să aveți aceleași preocupări”, a declarat Andreea Esca, în podcastul Ce mai zici?, potrivit libertatea.ro.

Iată ce a povestit și despre perioada liceului: „Era destul de greu în timpul liceului. Nu neapărat greu, dar era mai rigid așa. Într-un sistem mai relaxat poate că aș fi avut mai mult chef de unele și de altele. Mie mi-a plăcut foarte mult perioada liceului, gașca pe care am avut-o atunci și activitățile pe care le făceam. Am avut profesori foarte buni de care ne atașam și care erau chiar ok”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button