Expres

Fotbalist decedat la doar 31 de ani

Fotbalist decedat la doar 31 de ani

Atacantul internaţional egiptean Ahmed Refaat a murit, sâmbătă, la vârsta de 31 de ani, la patru luni după ce a suferit un stop cardiac în timpul unui meci, a anunţat clubul său din Cairo, Modern Future FC. El a suferit un atac de cord în 11 martie, în timpul unui meci de campionat cu Al-Ittihad Alexandria, scrie goal.com.

Ahmed Refaat avea o predispoziţie la o boală numită ateroscleroză prematură. Una dintre principalele cauze ale acestei boli este presiunea psihologică şi tristeţea”, a declarat Ashraaf Eissa, unul dintre medicii lui Refaat.

Jucătorul a fost dus de urgenţă la spital, resuscitat şi plasat la terapie intensivă timp de aproape o lună. Ulterior, Refaat a fost externat din spital şi i s-a montat un stimulator cardiac.

Luna trecută, el a declarat într-un interviu televizat că doreşte să revină pe teren. Extrema a debutat la Cairo cu ENPPI înainte de a juca pentru Zamalek, Al-Ittihad Alexandria şi Al-Masry.

El s-a alăturat echipei Modern Future FC în 2021. Refaat a jucat de şapte ori pentru Egipt, marcând două goluri. Ultima sa apariţie pentru Faraoni a fost la Cupa Arabiei din Qatar, în noiembrie 2021.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button