Timp liber

Recital de excepție, cu pianiști din SUA

Recital de excepție, cu pianiști din SUA

Centrul Muzical al Universității Transilvania din Brașov invită publicul meloman la un recital de pian susținut de doi pianiști de excepție, Valentin M. Bogdan si Julia Mortyakova (SUA).
Evenimentul promite o seară de muzică clasică remarcabilă, repertoriul cuprinzând atât lucrări magistrale ale compozitorilor Georg Friedrich Händel, Franz Liszt, Cécile Chaminade, Teresa Carreño, cât și lucrări contemporane, semnate de însuși pianistul Valentin M. Bogdan.

Valentin M. Bogdan, originar din Brașov și stabilit în Statele Unite, este un pianist și compozitor premiat internațional, cunoscut pentru concertele sale susținute pe scene renumite din întreaga lume și pentru colaborările cu orchestre prestigioase. Este profesor la Mississippi University for Women, unde predă pian și compoziție.

Julia Mortyakova, desemnată Artist Onorat de statul Mississippi, a cântat pe scene celebre precum Banff Centre for Arts and Creativity și Muzeul Prokofiev din Moscova. Este directoarea departamentului de muzică la Mississippi University for Women și fondatoarea Music by Women Festival. Cei doi au câștigat numeroase premii împreună, inclusiv locul doi la Ellis Duo Piano Competition.

Evenimentul va avea loc în data de 26 Iunie 2024, ora 18:00, la Aula „Sergiu T. Chiriacescu” a Universității Transilvania din Brașov. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Concertul va putea fi urmărit live pe pagina Universității Transilvania din Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button