Expres

Tentativă de șantaj asupra familiei lui Michael Schumacher

Tentativă de șantaj asupra familiei lui Michael Schumacher
Doi bărbați au fost arestați în parcarea unui supermarket din Frankfurt (Germania) sub acuzația de șantaj asupra familiei legendarului pilot de Formula 1, Michael Schumacher. Suspecții, un bărbat de 53 de ani și fiul său de 30 de ani, riscă până la 5 ani de închisoare.

Aceștia au pretins că dețin informații compromițătoare pe care familia nu și-ar dori să le vadă publicate și au cerut milioane de euro în schimbul păstrării secretului.

Detalii despre viața privată a lui Michael Schumacher sunt foarte limitate. Fostul campion de Formula 1 a suferit un grav accident la schi acum mai bine de un deceniu, în urma căruia a stat șase luni în comă. De atunci, Schumacher primește îngrijiri medicale acasă, iar familia sa a menținut o strictă confidențialitate în legătură cu starea sa de sănătate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
3 luni în urmă

DEUTSCHLAND: “Polizei ! Rauss sofort !!!”
ROMANIA: “Hai,bre,las’ cutitul ala din mana,in grijania mamii lui,chiar vrei s-ajungi la bulau ? Te-asteapta muierea acasa,bre ! Si-un PET de Bucegi.”
Vedeti,baaa,sarakilor ? Asta se numeste negociere si grija fata de cetatean !

Back to top button