Expres

Alimentele și băuturile de evitat în avion. Ce nu recomandă însoțitoarele de zbor

Alimentele și băuturile de evitat în avion…


Însoțitoarele de zbor au dezvăluit care sunt alimentele și băuturile care ar trebui evitate în avion, pentru a nu avea probleme digestive sau… de comportament.
Pasagerii ar trebui să fie atenți la apă și la băuturile calde. Apa de la robinet ar putea fi una de evitat, după cum a explicat o însoțitoare de bord pentru HuffPost, citat și de indy100.


„Totul se reduce la cât de des sunt curățate țevile. Majoritatea însoțitorilor de bord nu vor bea apă de la robinet, cafea sau ceai”, a spus ea, adăugând că apa de la robinet este, de asemenea, utilizată în mod obișnuit pentru prepararea cafelei și a ceaiului, dar și pentru gheață.


Fripturile și fileurile ar putea fi dezamăgitoare.
„Cuptoarele sunt doar atât de mari și nu încape prea multă mâncare în ele. Dacă sunteți pretențios cu privire la modul în care trebuie pregătită friptura dumneavoastră, nu o mâncați”, a declarat un însoțitor de zbor Delta Air Lines, pentru publicația citată.


Alcoolul „afectează negativ organismul atunci când vă aflați la altitudine mare”, a adăugat Whytney, din cauza deshidratării, precum și a nivelului mai scăzut de oxigen din organism în timpul zborului.


Pastele și supele au, de obicei, un conținut ridicat de sare în timpul zborurilor, așa că trebuie consumate cu moderație. „Aceste grupuri de alimente au un gust mai puțin intens la presiune scăzută, ceea ce îi determină pe furnizorii de catering din aviație să le condimenteze puternic”, au explicat însoțitorii de zbor, conform adevarul.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button